Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Betalen

Betalen via een beveiligde verbinding

Als u bij ons in Milsbeek komt afhalen dan kan er met Pin of contant betaald worden.

Hieronder staan de betaalopties waarmee u bij ons via de webshop kunt betalen.

  • iDEAL (ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers) Kosten: Gratis
  • Paypal. Kosten: 3,4% over het totaalbedrag
  • Bancontact. Kosten: Gratis
  • Vooraf overmaken. Kosten: Gratis

Let op! De bestellingen worden in behandeling genomen zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Bij een iDEAL betaling, PayPal betaling en Bancontact betaling hebben wij de betaling meteen binnen en zal de order zo snel mogelijk verwerkt worden.

Bij de betaaloptie ”Vooraf overmaken” duurt het meestal 1-4 werkdagen voordat wij de betaling binnen hebbendit ligt er aan of u het via internetbankieren overschrijft of dat u een overschrijvingskaart via de post naar uw bank verstuurt. Met internetbankieren overmaken duurt het meestal 1 werkdag voordat we de betaling binnen hebben, met een overschrijvingskaart via de post kan dit oplopen tot 4 dagen. 

Wannneer u voor de betaaloptie ”Vooraf overmaken” heeft gekozen is het erg belangrijk dat de IBAN, het bedrag en het betaalkenmerk precies juist worden overgenomen zoals in uw betaaloverzicht staat (deze ontvangt u per mail nadat u de bestelling heeft geplaatst). Wanneer deze niet precies hetzelfde worden overgenomen zal de betaling niet worden herkent en word het bedrag automatisch teruggestort op uw rekening.

Het is niet de bedoeling dat u bij de omschrijving/betaalkenmerk het factuurnummer plaatst met bijvoorbeeld een omschrijving van het artikel. Het betaalkenmerk moet precies overeenkomen met het betaalkenmerk die u in uw overzicht te zien krijgt (dit overzicht ontvangt u per mail nadat de bestelling is geplaatst), hieronder is een voorbeeld te zien van een overzicht van de optie ”Vooraf overmaken”. (Gebruik NIET de gegevens uit het voorbeeld hieronder!!)